mandag den 30. april 2012

Det føles som forår…

Min dag startede hos ørelægen, hvor både mindstemusen og jeg skulle have tjekket ørerne. Mindstetrunten har dræn siddende, som har siddet to år og så skal de åbenbart ud. De sad lige så fint og var ikke faldet ud af sig selv, men det var jeg næsten klar over. Så de skal fjernes i juni, i fuld narkose. Men de har været gode så længe de har siddet der og nu må de altså ud. Imens jeg blev undersøgt, lavede sygeplejersken høreprøve på hende, det var gået super fint, så sej en lille trunte. Hun hører som hun skal, hun er vist bare VIL-døv ;o)

Jeg har selv haft en mærkelig lyd i øret. Der sad et ret langt hår i min trommehinde som hun fjernede. Hvis lyden kommer igen er det tinitus, men satser på at det var håret der var årsag til det ;o)

Jeg mødte jo så på arbejde op ad formiddagen og skulle afløse i receptionen her i eftermiddags, da receptionisterne skulle til en afskedsreception, sørme om de ikke kom med den skønneste rababer kage, uhhhm.

20120430_152850

Vejret føles som forår, med masser af varmegrader, det er jo intet mindre end fantastisk. Det var vist bare lige min dag ;o)

4 kommentarer:

 1. Øj den rabarberkage ser lækker ud!

  Håber at det hjælper på den dumme lyd at få håret ud :).

  SvarSlet
 2. Den var super lækker ;o)

  Tak søde, håber også bare det var det.

  SvarSlet
 3. Hov, det var jo slet ikke en trifli, men en rabarberkage...
  Ja, for det var altså tanken om den her, der ledte mig til at lave jordbærtriflien!
  Sådan udvikler ting sig jo lidt inde i hovedet af og til...

  Er lyden forsvundet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt, ja man kan nogen gange tro det var noget andet man så ;o)

   Ja her i maj forsvandt lyden vist for alvor, men den er vist så småt på vej igen ;o) Der gik vist for meget eksamenshype i den. Men nu er jeg i fuld gang med at lave Collager i Photoshop ;o)

   Rigtig god weekend

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...