torsdag den 8. november 2012

Den årlige fest

Sidste år besluttede vi os for at vi trængte til en fest med vores venner. Så sidst i august holdte vi Mexico fest og det var en super sjov og hyggelig fest. Vi bestemte os for at vi ville holde en tema fest om året. I år kunne det først lade sig gøre at holde festen nu, men næste år, bliver den holdt så vi kan sidde på terassen ligesom sidste år. I år var temaet Børnefødselsdag. Der var kagemand, hjemmelavede burgere, slikposer med bolcher, vingummi og reagensglas med Gajol shots i.

Der var pyntet op med flagranker, plastic krus, børneservietter og fødselsdagstog på bordene og gæsterne blev mødt at vores “klovn” som det første. Fik masser af hjælp af min skønne veninde og vi havde nogle super hyggelige timer, med at lave flagrankerne og de små marshmallows på pind.

Tak Jetski ;o)

Det var super hyggeligt og sjovt og jeg glæder mig allerede til næste år, hvor temaet ligger fast. Det kan kun blive sjovt.

DSC03666

DSC03597_red

DSC03600_red

DSC03602_red

DSC03603_red

DSC03605_red

DSC03606_red

2 kommentarer:

 1. Hold da op sikken et set up! Det kan kun have været en mega fed fest :)
  Jeg tænker også tit at vi og vennerne ses for sjældent nu hvor der er små børn hele vejen rundt. Vi skal huske at invistere tid i vennerne, for hvad skal vi bruge al tiden til når ungerne bliver store?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Binemor

   Tak for din kommentar :o)

   Det var en super hyggelig fest, det giver god stemning med lidt pynt og spas ;o)
   Det er lige præcis grunden til at vi laver det til en tradition at holde den fest hvert år, med forskellige temaer. Det er så tiltrængt en gang imellem, at have en skøn aften med ens venner og så er det også lidt hyggeligt at arrangere det.

   Ved sørme heller ikke hvad vi skal bruge alt den tid til når ungerne bliver større, men mon ikke det bliver tid til at gøre lidt mere for sig selv og at have tiden til alle de krea idéer man render rundt med ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...