mandag den 20. februar 2012

En blandet vinterferie

Vi startede jo Vinterferien mandag med Martin og Ketil i Salling.
Resten af ferien var lidt en blandet landhandel, tirsdag hyggede vi hele formiddagen i nattøj, spillede spil, så tegnefilm, råhyggede bare.

Onsdag hentede vi Sofie som skulle komme og lege, så imens tøserne hyggede, bagte jeg pizzasnegle og pølsehorn, som de indtog med fryd.

DSC01826

DSC01827

Torsdag startede Bents ferie og vi skulle have været i Baboon city i Herning, men morgenen startede med at Mille havde kvalme, som kort efter blev efterfulgt af opkast og diarré det meste af dagen, det kom dog ikke som noget chok, da Laura havde haft det natten til søndag og resten af dagen og bent startede tirsdag aften.

Fredag tog vi i Storcenter Nord og hyggede i deres minibiograf, hvor de viste "Min Søsters Børn" og tøserne fik en børnebillet. det var rigtigt hyggeligt. vi sluttede dagen af med Amerikanske pandekager til dessert, Disney sjov og da tøserne var lagt, stod den på X-factor, så en rigtig god dag.

Uhhhm pandekager
DSC01832

Uhhm igen
DSC01833

En ordentlig gang pandekager
DSC01836

Lørdag startede med en grædende Millemus, som havde ondt i maven og da jeg spurgte ind til hvor hun havde ondt henne, var det over navlen og omkring navlen så lød alarmklokkerne, mærkede hende på panden og var ikke i tvivl om at hun havde feber. Ringede til vagtlægen, som bad os komme med det samme. Hun blev undersøgt grundigt, da tegnene var klassiske på blindtarmsbetændelse, men det det ikke var så slemt endnu, skulle vi tage hjem og se om der skete mere. Op ad formiddagen fik hun det bedre og vi valgte at tage til fastelavn på Bents arbejde. Tøserne stor hyggede sig, Mille dog stadig med feber, men ret frisk, så vi håber at det bare var det. Om aftenen skulle Bent i Herreklub og min veninde kom og spiste og så rundede vi af med Voice.

Cheerleader og Marengs ;o)
2012-02-18 12.56.36

Trylleshow
2012-02-18 14.14.54

Laura en af de få gange hun ville slå
DSC01858

Kæmpe fastelavnsboller
DSC01859

Laura venter på et ballondyr
DSC01867

DSC01869

Det er hårdt at være til fastelavn
DSC01870

Tøserne med deres flotte sommerfugle
DSC01879

DSC01878

Skøn ferie, selvom den blev afbrudt af en masse sygdom, men stadig masser af nærhed, råhygge, kærlighed og afslapning - det giver fornyet energi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...