mandag den 12. december 2011

Nissegaver og juletræsfældning

Lørdag aften lovede jeg pigerne at ligge et par pebernødder til nissen, så han ikke lavede nissedrillestreger om natten. Det var åbenbart et godt træk for om morgenen lå der adventsgaver til pigerne fra nissen. Mille fik Bella Sara sengetøj, julemandsfleecesokker og en bog hvor man kan lære klokken.
Laura fik en lille babyborn dukke, en febog og julemandsfleecesokker.

DSC01487
DSC01488

Søndag var også dagen hvor vi skulle hente juletræ, traditionen tro, hentede vi fætter Jacob og Olivia og kørte ud for at finde det helt rigtige træ. I år foregik det hos en fra Bents arbejde, som har en juletræsplantage og da vi var lige ved at give op, fandt vi det HELT RIGTIGE træ. Herefter skal sådan et jo nettes og det er ret vigtigt at huske at binde knude på nettet, inden man putter træet igennem, det glemte min kære mand og så skal man jo drilles, så det blev foreviget med det samme Smiley, der blinker

Bagefter kører vi altid hjem og runder af med æbleskiver, dog fik vi lige frokost først sammen med min bror og svigerinde og så æbleskiver – elsker vores tradition, selvom det oftest indebærer våde eller meget mudrede støvler/bukser, men det er julehygge og det hører sig til.

DSC01496
Ups – husk at binde knude først.

DSC01497
Vi prøver igen

DSC01502
Så lykkedes det Smiley med åben mund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...