lørdag den 25. maj 2013

Jeg er her...

Det blev en alt for lang pause fra bloggen. Overskuddet har været meget lavt og har fået klaret de ting jeg skulle og så ikke mere. Men der kommer et par indlæg nu her. Vi har været en tur i Lalandia med svigermor og svigerfar, da svigermor fyldte 60 år. Jeg har også langt om længe fået taget billeder af mit krea-hjørne, så der kommer også lidt billeder derfra.

Jeg har det desværre ikke ret godt, efter at vi blev påkørt i februar. Kiropraktoren kan desværre ikke rigtigt hjælpe mig mere og smerter i nakke, ryg og lænd, samt daglig hovedpine, samt sovende fingre, gør at der ikke er ret meget overskud til at få opdateret herinde. Samt at jeg ikke rigtigt kan holde til at sidde ved computeren. Jeg har først nu erkendt at det ikke bare sådan går væk, det slog benene væk under med. Håber snart at få lidt mere overskud, har en masse jeg gerne vil vise, men det kommer stille og roligt. Har blandt andet lavet billeder til min bror og svigerinde.

På meget snarligt genhør ;o)

3 kommentarer:

 1. Kære ann.
  Jeg har jo selv været væk fra blogland et stykke tid, og havde ingen anelse om hvad der var sket her hos dig.
  Det lyder virkelig ubehageligt med den påkørsel!
  Og frustrerende stadig at have men :(.
  Klart at overskuddet ikke er i top!
  Håber nogen finder ud af hvad det er med dig så du kan blive behandlet!
  Knus maj

  SvarSlet
 2. Hej Maj

  Undskyld det sene svar, men hænger i bremsen, på mange områder. Desværre også her på bloggen. Håber også snart at jeg får det bedre, men er ved at have indstillet mig på at det tager tid og at jeg bare ikke kan de ting jeg kunne før. Havde håbet at have det meget bedre nu, men væbner mig med tålmodighed ;)
  Bliver behandlet, men skulle gerne snart kunne undvære i hvert fald kiropraktor behandlingerne, men har fået bevist at det kan jeg ikke, desværre. Men tager en dag ad gangen og håber at tiden hjælper på det.

  SvarSlet
 3. Åh Ann, det er jeg ked af at høre!
  Hvor kan man dog bare være uheldig :(.
  Håber virkelig snart du får det bedre!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...