fredag den 23. august 2013

Fantastisk lørdag



I lørdags var mine to veninder og jeg ude og spise og til Thomas Helmig koncert. Vi startede på Mash, dog med en Mash burger, selvom der var mange lækre ting på menu kortet, så holdte vi os i den billigere ende af pris listen. Det var super lækkert, men portionen var KÆMPE stor, så jeg måtte stoppe da jeg var halvvejs. Jeg kunne simpelthen ikke mere.

Så gik turentil Musikhuset. Vi har længe glædet os til koncerten. Det var den fedeste aften, som jeg desværre stadig bøder for. Det var lige i overkanten af hvad nakken og ryggen kunne holde til,så har haft ondt og hovedpine siden. Men bliver nødt til at komme ud indimellem og få en fed oplevelse.







mandag den 12. august 2013

Opfriskning af æske

Jeg har købt disse æsker med neglelak i Fakta. de er super fine, men tænkte at de kunne trænge til en opfriskning. Så den ene har fået en tur med Masking tape. Resultatet er blevet okay, selvom man kan se noget af mønstret. Tænker at de skal indeholde sy-ting eller ting til at lave smykker af.

20130814_164857

Det endelige resultat, masser af dots

lørdag den 10. august 2013

En pung til mindstemusen

Helt tilbage i marts, kastede jeg mig ud i at sy denne pung til størstetrunten. Jeg lovede at sy en til Laura også, men det er så ikke lige blevet til noget. Men forleden fik jeg så endelig denne ugle-sag færdig til hende. Den vakte glæde, men var også længe ventet.

Den er stykket sammen af forskellige DIY's, da jeg ville prøve at sy den med læg. Grundopskriften jeg gik ud fra er denne fra Stjernefrø.


onsdag den 7. august 2013

Skøn make-up pung

Jeg har længe kigget på denne skønne make-up pung. Nu sprang jeg ud i det, selvom jeg er helt nybegynder indenfor syning. Jeg havde købt pipingbånd i stof og stil, men da jeg kom hjem, havde jeg kun det stof med hjem, jeg havde købt. Så der var ikke andet for, end at jeg selv måtte prøve at sy det. Det var meningen at jeg ville gøre det på et tidspunkt, havde bare tænkt at jeg lige skulle være noget bedre til at sy. Brugte samme stof som foret og det gik nu egentlig rimeligt godt, alt taget i betragtning. Pønser på at købe en pipingfod.

Her er det færdige resultat, lavet efter denne DIY, godt nok med lidt skønhedsfejl, hist og pist, men et okay første forsøg. Og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal lave flere af dem.




 

torsdag den 1. august 2013

Har syet mit første par bukser

En skøn krea-eftermiddag med en super dygtig krea-veninde, gav dette resultat. Jeg blev guidet hele vejen igennem, men til trods for det, har jeg syet disse bukser til Laura. De er lige lange nok, så de burde passe her i efteråret. De faldt i hvert fald i god jord og det er ikke sidste gang jeg har syet efter Onions 22'er mønster.

 

 








 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...