lørdag den 25. maj 2013

Min kreahyggekrog

Langt om længe har jeg fået taget billeder af min og pigernes nye kreahyggekrog.
Vi hygger, klipper, klistrer og råhygger og har nu hver sin plads. Mit nye kreaskab har plads lige ved siden af, så vi har alt hvad vi har brug for, lige ved hånden. Elsker at sidde og hygge deroppe, både med tøserne og aftener i mit eget eller venindens selskab.
16
13
 02
 12
10  
14
06
 03
04

Jeg er her...

Det blev en alt for lang pause fra bloggen. Overskuddet har været meget lavt og har fået klaret de ting jeg skulle og så ikke mere. Men der kommer et par indlæg nu her. Vi har været en tur i Lalandia med svigermor og svigerfar, da svigermor fyldte 60 år. Jeg har også langt om længe fået taget billeder af mit krea-hjørne, så der kommer også lidt billeder derfra.

Jeg har det desværre ikke ret godt, efter at vi blev påkørt i februar. Kiropraktoren kan desværre ikke rigtigt hjælpe mig mere og smerter i nakke, ryg og lænd, samt daglig hovedpine, samt sovende fingre, gør at der ikke er ret meget overskud til at få opdateret herinde. Samt at jeg ikke rigtigt kan holde til at sidde ved computeren. Jeg har først nu erkendt at det ikke bare sådan går væk, det slog benene væk under med. Håber snart at få lidt mere overskud, har en masse jeg gerne vil vise, men det kommer stille og roligt. Har blandt andet lavet billeder til min bror og svigerinde.

På meget snarligt genhør ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...