mandag den 28. november 2011

Juledekorationerne er klar

Så fik jeg lavet vores dekorationer. Sidste år købte jeg en skøn adventsstage, den er kommet i brug nu, med de lys jeg forelskede mig i, i sidste weekend.
Kalender dekorationen er udelukkende lavet af tin jeg har arvet efter min Mor og Mormor, deraf også det skæve lys, som må have fået varme, men det er rart at kunne bruge Mors og Mormors ting.
Kalenderlysdekorationen er lavet i min mormors trædims som min Morfar gav hende for næsten 40 år siden, den vil jeg nyde hver dag og sende dem alle tre en kærlig tanke i denne søde juletid.
Nu kan Julen bare komme an, dekorationerne er klar, julekortene ankom i dag og jeg er begyndt at pynte op, så nu er vi snart klar Smiley

DSC01359

DSC01361

DSC01372
Kalenderlysdekorationenen

1. søndag i advent

Så oprandt 1. søndag i advent, her plejer Julemanden at komme med gaver, men det ser ud til at vi har fået en nisse i stedet, mon ikke det er fordi Julemanden har så travlt, så han nu har fået assistence. Smiley, der blinker
Denne flet kasse stod pludselig i stuen, med gaver i og julekalenderen fra Far og mor, i år viser DR jo Nissebanden i Grønland, så den måtte vi jo have. Glæder mig til at gense den med tøserne.
Gaverne indeholdte en puppy in my pocket, klistermærkehæfte med masser af klistermærker, med henholdsvis Mickey Mouse og Disney prinsesser og sidst men ikke mindst den skønneste paddehat, som var en sparebøsse.

DSC01335

DSC01352

Skøn sparebøsse kamufleret som fluesvamp
DSC01353

Har forkælet mig selv

Jeg forelskede mig for nogle måneder siden i denne skønne clutch, men 500 kr var sgi lige i overkanten synes jeg, men jeg har efterfølgende kigget på den MANGE gange, både i butikker og på nettet.
I fredags havde Neye så 20% på den på deres webshop og gratis levering, hvis man hentede den i en af deres butikker, så var valget ikke så svært, den blev bestilt og heldigvis havde de jo åbent i går, hvor jeg så kunne hente den, glæder mig til at tage den i brug.


122110_k

Her i lys brun/orange, hvor detaljerne lettere ses.
122110_k
Indvendig


Faldt også over en anden clutch/pung, så den røg også lige med, dog i sort, den røde er bare for at man kan se detaljerne.


122081_k


fredag den 25. november 2011

Julemanden kom til byen

Fredag var dagen hvor Julemanden kom til Aarhus.
Han ankommer på honnørkajen og kører så i Cadillac hele vejen op igennem byen og tænder stjernehimlen, som hænger på hele strøget. I år var det ændret så han også tændte juletræet på Rådhuspladen.
Tøserne elskede det og høstede MANGE karameller.
De var trætte men glade da vi kom hjem, så det var helt sikkert en god oplevelse for dem.
Julemanden

tirsdag den 22. november 2011

Så er året Julekort lavet

Det har hængt over hovedet i noget tid, Julekortet, altså ikke bogstaveligt talt, men det at jeg skulle tage mig tiden til at få lavet det ;o)
Det blev så i dag, hvilket jo heller ikke er for tidligt, når vi skriver den 22. november. Der var gang i Photoshop, Illustrator og InDesign og har hygget med det her til aften, så nu er filen klar og skal bare printes ;o)
Må vist hellere lige få dannet mig et overblik over hvor mange der skal laves ;o)
Kortet viser jeg først når det er sendt, men kan afsløre at det indeholder billeder af pigerne og mon ikke også der er et billede af en stor tyk mand, i rødt tøj ;o)
Så nu skal der forfattes og skrives og så kan december bare komme an ;o)

søndag den 20. november 2011

Skønne adventslys

Da vi var til julehygge på mit arbejde i dag, var der en der havde de her lys med, jeg forelskede mig hovedkuls i dem og spurgte hvor hun havde købt dem, hvilket resulterede i en tur i Rema 1000, godt jeg har en forstående mand, der gider at køre i Rema 1000, den modsatte vej end hjem, bare for at jeg kan få de skønneste adventslys, selvom jeg faktisk havde købt nogle andreSmiley Tak skat Smiley, der blinker

DSC01322


DSC01325


DSC01328

Julehygge på mit arbejde

Så kom dagen hvor vi skulle til julehygge på mit arbejde. Der var disket op med lækkerier, alt hvad hjertet kunne begære til at lave dekorationer og pynt til det kæmpe store juletræ som skulle pyntes.
Der blev klippet og klistret og lavet dekorationer til den store guldmedalje, tøserne hyggede sig og spiste æbleskiver og masser af småkager. Da træet var pyntet, gik vi rundt om det og sang julesange og det hørte julemanden, for pludselig kom han og delte kæmpe store godteposer ud, tøserne var henrykte og havde en super god dag og det samme havde vi voksne.

DSC01314_thumb_thumb
Mille’s juledekoration.

DSC01315_thumb_thumb
Bent’s kreation.

DSC01316_thumb_thumb
Laura’s dekoration, som jeg hjalp hende med.

Sidst, men ikke mindst det flotte juletræ, kun pyntet med julepynt lavet på selve dagen af børn og voksne.
2011-11-20 15.17.28

Krea julehygge

I dag fik vi en snert af julestemning herhjemme, vi lavede julegaver til farmor og farfar. Det var super hyggeligt og pigerne gik op i det med liv og sjæl.

Elsker sådanne hyggestunder med mine kære. Gaverne kan jeg jo desværre ikke vise ;o) Men efterfølgende fik dette paprør med låg lige en overhaling med det tapet Mille har på sit skrivebord ;o)

DSC01297_thumb
Før

DSC01321_thumb1
Efter

fredag den 18. november 2011

Skraldemand Søren og sutterne

Vi har siden Laura stoppede med sutten i starten af oktober, snakket om hvad vi de skulle.
Jeg har foreslået trunten flere alternativer: hænge dem på suttetræet, sende dem til Julemanden, Laura holdt dog fast på at Søren Skraldemand skulle have dem. Søren er min brors kammerat, som tilfældigvis har rute på vores vej og Laura synes han er sød, så sådan blev det.

Det blev torsdag, dagen hvor Søren kommer og tømmer vores skraldespand, da jeg hørte bilen, var det bare med at komme i tøjet, men da vi langt om længe var kommet i støvler og jakker, var de væk, men så måtte vi jo finde dem, så vi kørte op ad vejen og fandt dem. Laura afleverede pænt sine sutter til Søren, som smed dem i skraldebilen og sadge at jeg skulle løfte laura op, så hun kunne se ind i skraldebilen, hvorefter han fortalte at nu trykkede han på den grønne knap og så kunne hun se hvad der skete med sutterne ;o) Pist væk, den lille dame tog det i stiv arm, men hun har jo heller ikke brugt dem siden i starten af oktober, men det var fint at få dem afleveret, så vi ikke havde dem liggende mere ;o)

Så tak til Søren for indsatsen ;o)
DSC00968

mandag den 14. november 2011

Projekt oprydning i julepynt

Bestemte mig for at jeg ville tage ALT julepynten ned i starten af november og få ryddet op i det, da jeg har arvet både fra min mor og min mormor, så noget af mit eget må væk.
Bent rakte en kasse ned, 2, 3, 4, 5, så måtte det også være slut, kasse nummer 6, 7, 8, så kunne der da ikke være flere, 9 og 10.
Er igennem de første to kasser, fik dog kun fjernet en halv kasse, hmmm det er ikke en god statistik, gang det med 10 og så har vi stadig 5 kasser, men den ene er pigernes, hmmm undskyldningerne er mange, men så er det godt at vi har 175 m2 at fordele pynten på og noget af det er jo også til juletræet ;o)
Må tage en kasse ad gangen og håbe at jeg nænner at de små nisser, julemænd og alt det andet skønne må andre steder hen, men lidt Gertrud Sand er man vel altid, ikk´?

En anelse uoverskueligt ;o)
DSC01285

Julemarkeder i det Østjyske - Hjælp

Håber at I kan hjælpe mig, så hvis du kender til et skønt julemarked i Århus og omegn, så smid en besked, meget gerne med link ;o)

søndag den 13. november 2011

Så er jeg også tilmeldt Give-away’s

Faldt over tre skønne Give-away’s og fik endelig taget mig sammen til at prøve at være med ;o)
Indtil videre er det disse tre:
Give_away_Grønspætte
DSC00597Give_away_krudtfuglen

fredag den 11. november 2011

Julepyntsønskelisten

Denne her skønne sag står også højt på julepynsønskelisten, i år må jeg eje den.
Hop_rudolf_brun_web

Så er årets julekalender i hus

I år genudsender DR jo Nissebanden i grønland, så den er købt på dvd, så kan vi da heldigvis selv bestemme hvornår på dagen vi vil se afsnittet ;o)
Glæder mig til at gense denne skønne julekalender med tøserne, så håber jeg bare at de også kan lide den.

torsdag den 10. november 2011

Lækkert decembergejl

Har forelsket mig i nogle af Medusas nye juleting, uhhhhh de er intet mindre end skønne. Tjaaa jeg er vist ved at være klar til julens sødme.
De skønne rudolf til adventslysene
Advents Rudolf
In action – de er da bare intet mindre end fede.


Fantastiske stjernestager, de måtte godt bo hos mig.
NY Stjerne stager hvid sæt
NY Stjerne stager rød sæt

onsdag den 9. november 2011

Min nye bedste ven

Her er den så min nye bedste ven, som jeg nok kommer til at bo i hele vinteren.
Det var den sidste de havde tilbage i Vero Moda og derfor sat ned med 50%, så endnu et lille kup, havde nu købt den selvom det var til fuld pris, den måtte bare med hjem ;o)



Lige et billede i lys, så man kan se detaljerne ;o)

Mine egne faste læsere ;o)

Ja hvem skulle have troet det, jeg har simpelthen fire faste læsere, det havde jeg egentlig ikke troet at jeg ville få, for jeg skriver jo bare om mit liv og for at få tingene ud af hovedet samt have et sted hvor jeg har sjove episoder og ting om ungerne som jeg gerne vil kunne gå tilbage og finde, samt alle mine skøre tanker, gode køb og krea kuller. Ja kort sagt er bloggen bare mit fristed og hvis der er nogen der gider at læse med, skal de være så velkomne ;o)











Tælleren røg så også over 1000 besøg, havde jeg heller ikke set komme, da jeg oprettede bloggen.

tirsdag den 8. november 2011

December nærmer sig

December nærmer sig med hastige skridt, både i butikkerne, men også inde i mit hoved, den har sneget sig ind på mig den sidste måneds tid. Jeg glæder mig som altid, dog med det lille men at alt bliver anderledes i år og for eftertiden, men så må det være en ny jul, spækket med julehygge.
I Netto faldt jeg over disse ting, skønne nissehue spænder til tøserne, hjertefolier til juleknas og sidst men ikke mindst postkasserøde lys, til stagen som jeg ikke kunne stå for, den mangler dog lige lidt bånd, så “dufter” det lidt af JUL.DSC01253
DSC01260
DSC01267

mandag den 7. november 2011

Tillykke til to små mirakler

Et kæmpe stort tillykke til Adam og Nevin, med jeres allerførste fødselsdag.

I er nogle helt vildt seje små mennesker.

I dag er det Adam og Nevin’s fødselsdag, hurra hurra hurra.

Et kæmpe stort fødselsdagskram fra os her i Tilst, håber at i bliver fejret efter alle kunstens regler i weekenden.

Skøn gave og hjertevarme

Sødeste Inge, du har gjort det igen.
Ville ønske at jeg havde dig tættere på, der er langt til vestjylland, men du formår at sende varme tanker og hjertevarme, så rent. Du er et helt specielt menneske, der tænker på andre, ofte før du tænker på dig selv.
Husk dig selv søde ven, ville ønske at jeg kunne fjerne din og Adams smerte, din konstante lede følgesvend, ber for at i får ro, Adam får ro og bedring, så i kan få ro i hverdagen. Du er et af de største mennekser jeg kender og vi må snart ses. Jeg er så glad for at have dig i mit liv, tak for 4 år på godt og ondt.
Her er min smukke fødselsdagsgave, som Inge fik lavet specielt til mig, det fantastisk smukke kort, med de hjertevarme ord, som går lige i hjertekulen, tak søde ven.

DSC01258

søndag den 6. november 2011

Skønne kagesager

Jeg elsker jo kagefade og opsatser, de her to skønne var jeg så heldig at finde i Netto, hvor heldig har man lov til at være ;o) Glæder mig til at tage dem i brug, mon ikke de i hvert fald kommer i brug til jul.

DSC01246
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...